söndag 29 juli 2012

Har det hänt någon gång att du nästan blivit förälskad i en sten?

Har varit iväg på en liten minisemester igen, därför inget skrivet igår.
Två dagar på Väddö, men det kändes som vi varit borta mycket längre sa vi när vi satt och åt kvällsmat här hemma nu ikväll.
 Det gav så otroligt mycket att få komma ut och andas lite havsluft!
 Vi har ju gått och väntat på att få komma ut och paddla havskajak, maken och jag. Dessvärre har vädret varit så ostabilt den här sommaren, med snabba omslag, mycket blåst och en hel del åska, så vi har inte fått till det. Men att vistas på land och se havet är inte heller fel och det får duga så länge! 
Vi lyckades hitta två rum på ett litet pensionat längst ner på södra Väddö, mot Arholma till. Vi ringde runt till ganska många olika hotell, bed & breakfast och vandrarhem innan vi lyckades hitta något som var ledigt. Det är verkligen semestertider och högsäsong just nu!



"Lyckhem" hette detta fantastiska ställe byggt i början av 1900-talet. Det hade verkligen en historia att berätta och det "hade en själ" som Ernst skulle sagt. Visst var det lite "bedagat" och rätt enkel standard, men det hade en otrolig charm och det var ett ungt par som tagit över och drev stället sedan några år tillbaka Jag hoppas att dom lyckas få det att gå runt, för det var som sagt mycket charmigt. Kolla in på http://www.lyckhem.nu/ och kolla själv!  
Visst är rubriken fin!? Även det är ett Ernst-citat; det finns en hel sida på nätet med hans citat. Och JA, jag tycker han är väldigt charmig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar